illustraties in Flair: hoe schrijf ik een bestseller ••• now in Flair magazine illustrations about writing

pianospelend_onderbroek

Voor Flair mocht ik illustraties maken bij het artikel: ‘Hoe schrijf ik een bestseller’. Voor Flair maak ik regelmatig illustraties waar een foto en een tekening samengaan, ik vind dat zelf zo’n fijne manier om beelden te laten ontstaan. Vaak werk ik met foto’s uit de natuur, passend bij het seizoen zoals in de serie ‘Natuurtalenten’. Mijn nichtje Janneke Michels maakt de stills / basisfoto’s.

kookdans

 

Voor deze opdracht heb ik haar gevraagd ‘schrijfspullen’ te fotograferen. Twee dagen later ontving ik een mapje met 76 foto’s met de meest mooie ‘kantoorartikelen’ die je je kunt voorstellen.schrijfspullen_verzameling

 

Zo’n mooie reis door de tijd ook, haar foto’s. Ik hoop snel meer van haar schoonheden te kunnen gebruiken.

envelopplus

 

poes_schrijf

 

potloodmet2kopie

 

For Flair magazine I could make some illustrations about ‘how to write a bestseller’. My niece again made wonderful pictures. scharen

I happily made the illustrations.Flair_10b

 

 

 

Comments are closed